Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италианска Мусака Пастицио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италианска Мусака Пастицио

Италианска Мусака Пастицио

Разгледай всички 12 авторски предложения относно италианска мусака пастицио в Gotvach.bg.
Италианска мусака ПастициоИталианска мусака ПастициоЗапържват се лукът и чушката, добавят се чесънът и каймата и се пържи. Прибавят се настърганите домати и виното и се оставя да поври. Прибавят се...
Пастицио с тиквичкиПастицио с тиквички
Пастицио с тиквички се връща се във фурната до запичане....
Пастицио с пилешкоПастицио с пилешко
Разбиваме яйцата, добавяме моцарелата, киселото мляко, малко сол и заливаме пастицио с пилешко равномерно....
Пастицио с макарониПастицио с макарони
Макароните се сваряват според указанията на опаковката. Изцеждат се . Маслото се разтопява в дълбок тиган. Слагат се макароните и се запържват леко...
Пастицио с каймаПастицио с кайма
Изважда се пастициото, поръсваме отново с настърган кашкавал, връщаме във фурната да се запече за 10 минути. Вкусно е!...
Пастицио с БешамелПастицио с Бешамел
Сглобяване на пастициото: В подмазнена тава се слагат половината сварени макарони. Върху тях се разпределя равномерно плънката с кайма....
Пастицио по гръцкиПастицио по гръцки
2
Гръцкото Пастицио силно наподобява италианска паста със сос болонезе и бешамел, като лазаня например, но има малки разлики, идващи от разпределението...
Класическо пастицио с каймаКласическо пастицио с кайма
Класическото пастицио с кайма е готово....
Пастицио с телешка каймаПастицио с телешка кайма
2
Пастициото с телешка кайма е готово....
ПастициоПастицио
3
Пастицио-то се пече в умерена фурна на 200-220 градуса за около 40-45 минути до кафеникав загар....
Пастицио с макарони и каймаПастицио с макарони и кайма
Насладете се на това пастицио с макарони и кайма....
Пастицио с тиквички и патладжанПастицио с тиквички и патладжан
Пастицио с тиквички и патладжан - вкусна гръцка мусака. Сваряваме макароните и ги отцеждаме. Сипваме ги в дълбока тавичка....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: