Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италианска Мусака Пастицио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италианска мусака ПастициоЗапържват се лукът и чушката, добавят се чесънът и каймата и се пържи. Прибавят се настърганите домати и виното и се оставя да поври. Прибавят се...
17
ПастициоПастицио с пилешко
Разбиваме яйцата, добавяме моцарелата, киселото мляко, малко сол и заливаме пастицио с пилешко равномерно....
Пастицио с макарони
Макароните се сваряват според указанията на опаковката. Изцеждат се . Маслото се разтопява в дълбок тиган. Слагат се макароните и се запържват леко...
Пастицио с кайма
Изважда се пастициото, поръсваме отново с настърган кашкавал, връщаме във фурната да се запече за 10 минути. Вкусно е!...
Пастицио с Бешамел
Сглобяване на пастициото:
В подмазнена тава се слагат половината сварени макарони. Върху тях се разпределя равномерно плънката с кайма....
Пастицио по гръцкиГръцкото Пастицио силно наподобява италианска паста със сос болонезе и бешамел, като лазаня например, но има малки разлики, идващи от разпределението...
2
ПастициоПастицио-то се пече в умерена фурна на 200-220 градуса за около 40-45 минути до кафеникав загар....
3
Пастицио с тиквички и патладжан
Пастицио с тиквички и патладжан - вкусна гръцка мусака.
Сваряваме макароните и ги отцеждаме. Сипваме ги в дълбока тавичка....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: