Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Печем Патладжан без да Горчи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Да си приготвим патладжан, без да горчиВъпреки това много готвачи отбелязват, че съвременните сортове патладжани, които не са така горчиви, както в миналото, не трябва да бъдат обработвани...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Фурна - 200 градуса;
Мъфин форми или метални шоли за печене, две по 12 бр. едната форма....
1
Как да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
1
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди...
3
Маринован патладжан без стерилизация
Затворете маринованите патладжан без стерилизация с капак и оставете в хладилника за един ден....
Как да изпечем патладжан
Салатата от печен патладжан се прави много лесно. Патладжанът се изпича на фурна до омекване....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: