Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Печем Патладжан без да Горчи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....

1

Този какаов сладкиш да си оближеш пръстите е явно повече от вкусен....

Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...

1

1

3

Друг вариант за печени патладжани е те да се обелят и обработят преди печене. Това става, като зеленчуците се измиват, премахва се кората им....

Затворете маринованите патладжан без стерилизация с капак и оставете в хладилника за един ден....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: