Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Печем Пуйка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Печем Пуйка

Как да Печем Пуйка

Открий всички 12 кулинарни идеи за как да печем пуйка в Gotvach.bg.
Колко време се пече пуйка?Колко време се пече пуйка?
- Пуйка между 3 и 5 кг се пече около 3 часа и 30 минути, ако е с плънка, и около 3 часа, ако е без плънка; - Пуйка между 5 и 7 кг се пече до...
Как да мариноваме пуйкаКак да мариноваме пуйкаОбикновено приготвяме пуйката пълнена – може би, защото така е по-лесно....
Как да сготвим пуйкаКак да сготвим пуйка
За зимата чудесна идея е и печена пуйка с кисело зеле....
Плънки за пуйкаПлънки за пуйка
Пуйката е готова за печене. Следващата плънка за вкусна пуйка, която сме избрали, е с картофено пюре....
Да приготвим перфектната коледна пуйкаДа приготвим перфектната коледна пуйка
Печене на пуйката Купете си пуйка с изскачащ таймер или свирка, които осигуряват правилното време за готвене....
Тайната на вкусната пуйкаТайната на вкусната пуйка
1
Прясна или замразена пуйката се пече от три до пет часа....
Как да замразяваме и размразяваме пуйкаКак да замразяваме и размразяваме пуйка
Пуйката е известна със своето културно, религиозно и социално значение....
Как да завържем пуйка?Как да завържем пуйка?
Завързването на пуйка или каквото и да е птиче месо, е по същество практичен начин да се завърже птицата преди печене....
Как да мариноваме пуйка?Как да мариноваме пуйка?
Първо пуйката трябва да се маринова, за да се стане суха в процеса на печене. Маринова се прясна или размразена пуйка....
Вкусни плънки за Коледната пуйкаВкусни плънки за Коледната пуйка
Напълвате пуйката и зашивате....
Съвети при готвенето на пуйкаСъвети при готвенето на пуйка
Пригответе гарнитурата за пуйката отделно Доста от готвачите съветват гарнитурата да не се готви вътре в самата пуйка, а отделно....
Как се почиства пуйка?Как се почиства пуйка?
Ако обичате пуешко, обезателно пробвайте нашите рецепти за: - пуешка супа; - печена пуйка; - пуешки пържоли;...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: