Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готвят Бланширани Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

4

Лесен начин да се разбере кога са бланширани гъбите е да се следи пяната. Когато спре да излиза, гъбите са готови....

Всички зеленчуци се слагат в дълбок тиган и се прибавя сосът (без китката подправки). Готвят се на тих огън за 10 мин под похлупак....

Вкусът на някои зеленчуци след бланширане се подобрява - така например е при картофите....

Не се готви бързо от обикновения ориз. Неговото готвене отнема малко повече време, но въпреки това е по-полезен от обикновения ориз....

Зеленчуците се обелват, тиквичката, картофа и чушките се нарязват на кубчета, моркова на полумесеци....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: