Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готвят Бланширани Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готвят Бланширани Зеленчуци

Как се Готвят Бланширани Зеленчуци

Открий всички 12 подбрани съвети относно как се готвят бланширани зеленчуци в Gotvach.bg.
Бланширани зеленчуциБланширани зеленчуциОставяме бланшираните зеленчуци да се изстудят, a после се отцеждат. Бланшираните зеленчуци се слагат се в пликове и се замразяват....
Основни правила за бланширане на зеленчуциОсновни правила за бланширане на зеленчуци
1
В текста ще откриете важна информация за процесите на бланширане на зеленчуците, преди да се замразят....
Бланширани картофиБланширани картофи
4
Напълно охладените картофи се затварят добре в пликове и се слагат във фризер да се замразят....
Бланширани тиквичкиБланширани тиквички
1
Разбъркайте зехтина с мащерката ригана и залейте бланшираните тиквички. Поръсете със сол и черен пипер и поднесете....
Стерилизирани бланширани манатаркиСтерилизирани бланширани манатарки
Лесен начин да се разбере кога са бланширани гъбите е да се следи пяната. Когато спре да излиза, гъбите са готови....
Бланширани скариди на фурнаБланширани скариди на фурна
Поднесете бланширани скариди на фурна с чаша хубаво вино!...
Рататуй с бланширани доматиРататуй с бланширани домати
Всички зеленчуци се слагат в дълбок тиган и се прибавя сосът (без китката подправки). Готвят се на тих огън за 10 мин под похлупак....
Как се бланшират картофиКак се бланшират картофи
Вкусът на някои зеленчуци след бланширане се подобрява - така например е при картофите....
Зеленчуци с къриЗеленчуци с къри
Зеленчуците се обелват, тиквичката, картофа и чушките се нарязват на кубчета, моркова на полумесеци....
Зеленчуци в гювечЗеленчуци в гювеч
4
Прибавете към зеленчуците заедно с картофите и оставете да се задушава за половин час....
Зеленчуци в маслоЗеленчуци в масло
1
Може да използвате зеленчуци по избор....
Зеленчуци в палачинкиЗеленчуци в палачинки
Нарежете почистените зеленчуци дребно....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: