Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Рачел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рачел с канелаСложете парчетата тиква вътре и варете до желаната гъстота. 5 минути преди да дръпнете рачела от котлона, добавете лимоновата киселина....
Рачел от тикваНакиснете ги за 2 часа във варов разтвор, който се прави от 5 л вода и 150 г гасена вар....
11
Рачел от бяла диня
Когато кубчетата диня вече станаха прозрачни и рачелът се посгъсти, изстисках сока от 1/2 лимон....
Традиционен рачел от тикваАко тиквения рачел ти харесва, опитай непременно и рецептите ни за рачел от дюли или този рачел с грозде....
5
Рачел с тиква, дюли и ябълки
Бъркайте внимателно по време на варенето, за да не се наранят плодовете.
След като сладкото изстине, ароматизирайте с есенция по желание....
Рачел от тиква с локум
Локумът се стопява в малко вода, слага се захарта и в готовия сироп се поставя тиквата, като се вари докато стане готова....
Рачел от тиква и круши
Почистваме, измиваме и накисваме крушите за 3 часа във вода.
Обелваме и нарязваме тиквата на парченца.
Нареждаме в тенджера на редове тиквата...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: