Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Ризото
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с патладжаниОставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Ризото с ягодиСлед като се запържи лукът в зехтина, се изважда и се добавя оризът, който се пържи около 2 мин....
1
Ризото с аспержи
Избират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото....
Ризото с къри
Когато оризът омекне леко се добавя кърито на прах, доматите и магданозът. Овкусява се със солта и черния пипер....
Ризото с грейпфрут
Лукът се запържва със зехтина до омекване. Добавя се оризът, като се бърка. Пържи се около 2 мин., без да се спира бъркането....
Ризото с гъби
Хубавото ризото е с кремообразна консистенция.
След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан....
Ризото с Кладница
Готовото ризото с гъби разсипете на порции.
Поръсете ризотото с кладница с пармезан на прах.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: