Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се приготвя топла пача
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топла пачаВ отделна купичка разбъркваме ситно нарязан чесън и оцет за подправяне на топлата пача....
Топла пача от свински джоланчета
От топлата супа слагаме няколко лъжици в застройката при постоянно бъркане, за да не се пресече яйцето, след което добавяме застройката в супата и...
Топла свинска пача
Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.
Отделете месото от...
Топла пача или супа от свински крачета
Чист колаген има в тази свинска супа, която е тип топла пача....
Топла пача от свински крачета със запръжка
Така приготвена тази топла пача от свински крачета със запръжка е сгряваща храна за студените зимни дни....
Пача
Прецедете сварената пача и обезкостете главата. Сложете прецедената чорба да се вари заедно с оцет и чесън на вкус....
Кето Пача
В купа разбиваме добре жълтъка с киселото мляко, добавяме и черпак от горещата пача, за да се темперира млечната смес, защото в противен случай има...
Пача чорбаОставя се да заври отново, маха се от котлона и се оставя леко да се охлади. Пача пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета....
6
Студена пачаСлед това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине....
4
Празнична пачаМесото от крачката, шкембето и чистото месо се нарязват на парчета (около 1 см). Смесват се в купа и се заливат с бульона....
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
51
48
30
21
10
Дай твоята оценка: