Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Празнична пачаМесото от крачката, шкембето и чистото месо се нарязват на парчета (около 1 см). Смесват се в купа и се заливат с бульона....
1
ПачаСтудена пачаСлед това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине....
4
Топла гарнитура
Тази гарнитура аз поднасям със свинско печено или пилешко, но може и самостоятелно да се консумира - подходящо е за пости.
Добър апетит!...
Топла кървавицаСложете свинското месо да се свари, след което го накълцайте ситно със сатър. Добавете към него всички останали съставки за кървавицата....
1
Традиционна желирана пача
желирана, не е така популярна пача чорбата, но аз я харесвам и както се казва - разчупих традицията и си я хапвам и топла....
Пача със зеленчуци
Оставяме вкусната пача в хладилника да се желира.
Поднесете пачата със зеленчуци обърната без формите....
Селска свинска пача
Оставяме в хладилника за няколко часа да се желира пачата.
Формата на тази селска свинска пача е по ваш избор....
Пача с джоланче
Върнете бульона на котлона и варете, докато се редуцира на 1/3. Прецедете го.
Обелете езиците нарежете ги на малки кубчета....
Пача с джоланИзваждаме месото, подреждаме го в купички, поръсваме с нарязан на дребно чесън и заливаме с още топлия бульон....
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
51
48
30
21
10
Дай твоята оценка: