Gotvach.bg»Избрани Колекции»Катми по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Катми по родопски - от с.РодопиРазбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко.
Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
Качамак по родопски с месоС лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак.
Много вкусна родопска гозба....
1
Чудни Родопски КатмиГотовата катма намажете с размекнато масло. От тази смес направих 10 катми. Поднесете със сирене или сладко по ваш избор.
Да Ви е сладко!...
11
Марудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Следим за неговата гъстота и само ако е необходимо можем да прибавим по малко гореща вода....
Катми по Бургаски
Готовите катми се намазват с масло/маргарин. Хубави са както сладки, така и солени.
Катмите по Бургаски са готови....
Катми по хасковскиГотовите катми по странджански се мажат с масло и се поднасят топли с кисело мляко (мътеница) и мед....
3
Пърленки по родопскиРазтворете маята в топла вода, в която сте добавили захарта и олиото. Брашното и солта се пресяват. В средата се прави кладенче в която се изсипва...
2
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: