Gotvach.bg»Избрани Колекции»Катми по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Катми по Родопски

Катми по Родопски

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно катми по родопски в Gotvach.bg.
Катми по родопски - от с.РодопиКатми по родопски - от с.РодопиРазбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко. Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
Катми по родопскиКатми по родопски
13
Сервираме топли катми по родопски....
Качамак по родопски с месоКачамак по родопски с месо
1
С лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак. Много вкусна родопска гозба....
Чудни Родопски КатмиЧудни Родопски Катми
11
Готовата катма намажете с размекнато масло. От тази смес направих 10 катми. Поднесете със сирене или сладко по ваш избор. Да Ви е сладко!...
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Следим за неговата гъстота и само ако е необходимо можем да прибавим по малко гореща вода....
Катми по созополскиКатми по созополски
Разстелете от плънката върху всяка катма и навийте на рула....
Катми по БургаскиКатми по Бургаски
Готовите катми се намазват с масло/маргарин. Хубави са както сладки, така и солени. Катмите по Бургаски са готови....
Катми по тракийскиКатми по тракийски
7
Намажете всяка катма с масло и намажете по избор със сладко или шоколад....
Катми по хасковскиКатми по хасковски
3
Готовите катми по странджански се мажат с масло и се поднасят топли с кисело мляко (мътеница) и мед....
Пухкави катми по странджанскиПухкави катми по странджански
Катмите се изпичат от двете страни и се поднасят със сладко....
Пърленки по родопскиПърленки по родопски
2
Разтворете маята в топла вода, в която сте добавили захарта и олиото. Брашното и солта се пресяват. В средата се прави кладенче в която се изсипва...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: