Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен боб по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен боб по родопскиНакиснете боба за 1 нощ във вода. На следващата сутрин го сложете да кипне с една вода, после с втора.
Оставете го да се свари до омекване, след...
1
БобПържен боб по ВрачанскиОставете боб яхнията да къкри на бавен огън за около 10 минути - става много вкусен боб по врачански....
1
Качамак по родопски с месоС лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак.
Много вкусна родопска гозба....
1
Катми по родопски - от с.РодопиРазбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко.
Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
3
Боб в гърне по родопски
Бобът в гърне по родопски е готов.
Ако имате възможност, сервирайте порциите в малки глинени гювечета или друг етно съд....
Смилянски боб по родопска рецепта
Добавянето на запръжка от домат/доматено пюре и червен пипер след сваряването на боба е по желание.
Да ви е сладко!...
Боб с царевица по родопски - ГьожаУточнение: В традиционната родопска рецепта се прибавят счуканите зърна на изсушената царевица....
2
Пържен праз с яйца и самардала по родопскиПърженият праз с яйца и самардала по родопски е много вкусно ястие....
1
Марудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Пържен бобЗапържваме лука в олиото до златисто. Добавяме доматите консерва и ги оставяме за около 5 минути докато омекнат.
Прибавям червения пипер и веднага...
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
43
30
21
10
Дай твоята оценка: