Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кога Олиото е Канцерогенно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ще забележите, че олиото остава чисто при пържене, а тиквичките си остават чисти и златисти, както при първото зареждане на тигана....

Защо е важно кога добавяме олиото
Точният момент за добавяне на олиото е от съществено значение за текстурата на кекса....

1

3

Размразяването на замразени плодове е свързано с преобразуване на глюкозата в канцерогенни съставки....

Според него беконът, шунката и саламът са канцерогенни и водят до появата на рак....

Акриламид се образува и когато пушим тютюн.
Златното правило би трябвало да казва: готви храната, докато стане жълта, а не кафява или черна....

Това се дължи на факта, че когато то се приготвя на много висока температура, то се овъглява, с което се превръща в канцерогенен продукт....

С максимален размер на санкциите бяха наказани производителите „Калиакра“ АД, „Бисер Олива“ АД и „Папас олио“....

Оказва се, че канцерогенни са още опаковките на някои спагети, макарони и ориз....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
41
33
20
10
Дай твоята оценка: