Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Лапад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Змийски лападИстория на змийския лапад
Лековитото въздействие на змийския лапад е известно на хората от много отдавна....
1
Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселецЕдиният от начините за консервиране на лапад, спанак и киселец е във фризер – измивате зеленчука добре, подсушавате го и след това го нарязвате...
3
Лапад с яйцаИзмийте лапада и го нарежете. Сложете накълцания лук да се задушава в сгорещеното олио и щом омекне, добавете лапада....
1
Лапад с картофи
Лападът се измива и почиства от дръжките.
В олио на дъното на тенджера се запържва лукът....
Лапад в буркани
За да се съхрани лападът, трябва да изберем млади листа. Ако са по-едри, им махаме жилата по средата.
Измиваме и оставяме да се отцедят....
Лапад с варени яйца
Запържваме брашното в олиото до златисто, прибавяме почистения, измит и нарязан лапад.
Задушаваме с малко вода докато омекне и посоляваме....
Стерилизиран лапад в буркани
Измиваме хубаво листата лапад, след което ги почистваме от дръжките и жилките. Почистения лапад нарязваме на парчета и го пълним в буркан....
Лапад с кафяв оризЛападът се почиства от жилите и се измива и нарязва. Загрява се олиото в тенджерка, задушава се нарязаният ситно лук и лапад....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: