Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Лапад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на Лапад

Консервиране на Лапад

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно консервиране на лапад в Gotvach.bg.
ЛападЛападИзбор и съхранение на лапад Пресен и свеж лапад може да откриете през пролетта....
Змийски лападЗмийски лапад
1
История на змийския лапад Лековитото въздействие на змийския лапад е известно на хората от много отдавна....
Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселецСъвети за консервиране на спанак, лапад и киселец
3
Единият от начините за консервиране на лапад, спанак и киселец е във фризер – измивате зеленчука добре, подсушавате го и след това го нарязвате...
Лапад с оризЛапад с ориз
6
По желание лападът с ориз може да се сипе в тава и да се запече....
Лапад с яйцаЛапад с яйца
1
Измийте лапада и го нарежете. Сложете накълцания лук да се задушава в сгорещеното олио и щом омекне, добавете лапада....
Лапад с картофиЛапад с картофи
Лападът се измива и почиства от дръжките. В олио на дъното на тенджера се запържва лукът....
Лапад в бурканиЛапад в буркани
За да се съхрани лападът, трябва да изберем млади листа. Ако са по-едри, им махаме жилата по средата. Измиваме и оставяме да се отцедят....
Яхния лапад с нахутЯхния лапад с нахут
Засища и е много вкусна тази яхния лапад с нахут! Добър апетит!...
Лапад с варени яйцаЛапад с варени яйца
Запържваме брашното в олиото до златисто, прибавяме почистения, измит и нарязан лапад. Задушаваме с малко вода докато омекне и посоляваме....
Стерилизиран лапад в бурканиСтерилизиран лапад в буркани
Измиваме хубаво листата лапад, след което ги почистваме от дръжките и жилките. Почистения лапад нарязваме на парчета и го пълним в буркан....
Лапад с червени чушкиЛапад с червени чушки
В маслото и малко вода задушаваме нарязания зелен лук и бланширания лапад....
Лапад с кафяв оризЛапад с кафяв ориз
1
Лападът се почиства от жилите и се измива и нарязва. Загрява се олиото в тенджерка, задушава се нарязаният ситно лук и лапад....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: