Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди Натюр
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди НатюрАко има отворени миди, ги изхвърлете.
В широка тенджера смесете всички останали съставки заедно с мидите....
1
МидиПилешки бутчета натюр в микровълнова
Бутчетата се слагат в керамична форма, похлупват се и се размразяват 24 мин при 180 Вт. Оставят се да престоят 15 мин (за всеки 8 мин 5 мин престой...
Миди СаганакиПрибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
5
Миди Фантазия
За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще ги задушим, за да се отворят....
Миди Медитеранео
Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино.
Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Панирани мидиИзмитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме....
2
Миди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: