Gotvach.bg»Избрани Колекции»Направа на Винен Оцет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Направа на Винен Оцет

Направа на Винен Оцет

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за направа на винен оцет в Gotvach.bg.
Сос с босилек и винен оцетСос с босилек и винен оцетРазбъркайте всички съставки много добре и ги изсипете в буркан. Преди употреба ги оставете да престоят за няколко часа в хладилник. Това е чудесен...
Ябълков или винен оцет за туршия?Ябълков или винен оцет за туршия?
Българските домакинства несъмнено предпочитат винения оцет за зимни....
Да си направим ябълков оцетДа си направим ябълков оцет
5
Ябълковият оцет е не само вкусна подправка, но и лечебно средство. Всъщност, той съдържа повечето от най-важните минерали, необходими за нашето здраве...
Да си направим балсамов оцет вкъщиДа си направим балсамов оцет вкъщи
4
Необходими продукти: 2 чаени чаши, пълни с вишни, 500 милилитра винен оцет, 1 супена лъжица карамелизирана захар, 1 лимон, половин чаена лъжичка...
Блиц бутер тесто и направа на датски сладкиш от негоБлиц бутер тесто и направа на датски сладкиш от него
1
Направих правоъгълници 10/7 см, които оформих на датска кифличка, тя е точно както се прави въртележка....
Ябълков оцетЯбълков оцет
2
Настържете ябълките, след което прибавете към тях водата, захарта, бирената мая и хляба. Разбъркайте сместа и я оставете в отворен съд на тъмно място...
Малинов оцетМалинов оцет
Намачкайте малините и ги сложете в стъклен буркан. Залейте ги с оцета. Завържете гърлото на буркана с плат и го дръжте 14 дни на слънце....
ОцетОцет
За направата на зимнина използвайте по-добре винен оцет, който е по-добър избор при консервиране....
Винен кебапВинен кебап
6
Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета...
Домашен гроздов оцетДомашен гроздов оцет
В голяма тенджера налейте един литър вода. Изсипете захарта и разбъркайте. Оставете разтвора да къкри на огъня двадесетина минути и отдръпнете...
Оцет от джанкиОцет от джанки
Киселите джанки се слагат в телена кошница и се потопяват 2-3 пъти във вряща вода. След това се изваждат и нареждат върху табли, да се изсушат...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: