Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастърма в Саламура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма в Саламура

Пастърма в Саламура

Прегледай всички 12 авторски предложения за пастърма в саламура в Gotvach.bg.
Сланина в саламура с чесънСланина в саламура с чесънПрез това време си приготвяме саламурата, на 1 л вода слагаме 50 г морска сол. Слагаме водата и солта на котлона да заври....
Обикновена саламура за туршияОбикновена саламура за туршия
2
Смесете всички съставки за саламурата и разбъркайте, докато всичко се разтвори напълно....
Шаран в саламура с люти чушкиШаран в саламура с люти чушки
1
В тенджера с 2-3 ч. ч. подсолена вода се слага обеленият и дребно нарязан кромид лук и се вари около 20 минути заедно със солта, лютивите чушлета...
Мекици със саламура от сиренеМекици със саламура от сирене
Мекиците със саламура от сирене са готови....
Саламура от риба или месоСаламура от риба или месо
Саламура от риба си е традиционна рибена супа по мъжка рецепта. В тенджера се слага вода за заври....
Сланина в саламура за ценителиСланина в саламура за ценители
След като изминат 30 дни, сланината в саламура за ценители е готова за консумация....
Как се прави саламура за пастърма?Как се прави саламура за пастърма?
Щом яйцето изплува на повърхността, саламурата за пастърма е готова. Месото престоява в саламура за пастърма минимум около 72 часа....
Ломска саламураЛомска саламура
Ломската саламура е супер вкусна....
Корнишони в саламураКорнишони в саламура
Преварете саламурата, като на 1 л течност добавите 1 и 1/2 с.л. сол. Оставете я да изстине и залейте корнишоните....
Пиле в саламураПиле в саламура
3
Нарежете пилешкото на порции, загрейте олиото в дълбока тенджера и го запържете равномерно. Сложете почистените цели домати в тава с малко вода и...
Шипка в саламураШипка в саламура
Пригответе саламура от меда, солта, водата и оцета. Ако се окаже, че не е достатъчна - направете още една....
Пилешка супа СаламураПилешка супа Саламура
1
Залейте пилето с 1 л вода, добавете пилешки бульон и сварете до готовност, като внимавате да не го преварите. След това го извадете, отцедете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: