Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастърма в Саламура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма в Саламура

Пастърма в Саламура

Прегледай всички 12 авторски предложения за пастърма в саламура в Gotvach.bg.
Саламура за сиренеСаламура за сиренеИзползвайте тази саламура за сирене, за да се осолява и съхранява правилно домашното сирене....
Сланина в саламура с чесънСланина в саламура с чесън
През това време си приготвяме саламурата, на 1 л вода слагаме 50 г морска сол. Слагаме водата и солта на котлона да заври....
Обикновена саламура за туршияОбикновена саламура за туршия
2
Смесете всички съставки за саламурата и разбъркайте, докато всичко се разтвори напълно....
Шаран в саламура с люти чушкиШаран в саламура с люти чушки
1
В тенджера с 2-3 ч. ч. подсолена вода се слага обеленият и дребно нарязан кромид лук и се вари около 20 минути заедно със солта, лютивите чушлета...
Сланина в саламура за ценителиСланина в саламура за ценители
След като изминат 30 дни, сланината в саламура за ценители е готова за консумация....
Мекици със саламура от сиренеМекици със саламура от сирене
Мекиците със саламура от сирене са готови....
Саламура от риба или месоСаламура от риба или месо
Саламура от риба си е традиционна рибена супа по мъжка рецепта. В тенджера се слага вода за заври....
Как се прави саламура за пастърма?Как се прави саламура за пастърма?
Щом яйцето изплува на повърхността, саламурата за пастърма е готова. Месото престоява в саламура за пастърма минимум около 72 часа....
Ломска саламураЛомска саламура
Ломската саламура е супер вкусна....
ПастърмаПастърма
31
Поставя се в саламура в съотношение 80 г сол на 1 литър вода. Престоява така 7 дни в хладилник или в помещение с температура до 8 градуса....
Камби в саламураКамби в саламура
1
След като ги подредим камбите, правим саламурата....
Маслини в саламураМаслини в саламура
За приготвянето на саламурата ви е нужна едра морска сол, като съотношението сол/вода е около 80-100 г сол на литър....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: