Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастърма в Саламура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма в Саламура

Пастърма в Саламура

Прегледай всички 12 авторски предложения за пастърма в саламура в Gotvach.bg.
Саламура за сиренеСаламура за сиренеИзползвайте тази саламура за сирене, за да се осолява и съхранява правилно домашното сирене....
Сланина в саламура с чесънСланина в саламура с чесън
През това време си приготвяме саламурата, на 1 л вода слагаме 50 г морска сол. Слагаме водата и солта на котлона да заври....
Обикновена саламура за туршияОбикновена саламура за туршия
2
Смесете всички съставки за саламурата и разбъркайте, докато всичко се разтвори напълно....
Шаран в саламура с люти чушкиШаран в саламура с люти чушки
1
В тенджера с 2-3 ч. ч. подсолена вода се слага обеленият и дребно нарязан кромид лук и се вари около 20 минути заедно със солта, лютивите чушлета...
Мекици със саламура от сиренеМекици със саламура от сирене
Мекиците със саламура от сирене са готови....
Сланина в саламура за ценителиСланина в саламура за ценители
След като изминат 30 дни, сланината в саламура за ценители е готова за консумация....
Саламура от риба или месоСаламура от риба или месо
Саламура от риба си е традиционна рибена супа по мъжка рецепта. В тенджера се слага вода за заври....
Как се прави саламура за пастърма?Как се прави саламура за пастърма?
Щом яйцето изплува на повърхността, саламурата за пастърма е готова. Месото престоява в саламура за пастърма минимум около 72 часа....
Ломска саламураЛомска саламура
Ломската саламура е супер вкусна....
ПастърмаПастърма
31
Поставя се в саламура в съотношение 80 г сол на 1 литър вода. Престоява така 7 дни в хладилник или в помещение с температура до 8 градуса....
Тетевенската саламура празнува днесТетевенската саламура празнува днес
Днес, 24-ти юни, се отбелязва Празникът на тетевенската саламура....
Корнишони в саламураКорнишони в саламура
Преварете саламурата, като на 1 л течност добавите 1 и 1/2 с.л. сол. Оставете я да изстине и залейте корнишоните....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: