Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Свинско на Бавен Огън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато решите да сервирате печеното агнешко, може да затоплите и тогава капакът се премахва.
Агнешкото Печено на бавен огън е много вкусно....

Добре се намазва с мазнина и се слага да се пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори....

И идва най-хубавата част на печеното агнешко бутче на бавен огън - консумацията.
А гарнирано със свежа салатка.. наслада за сетивата....

В края на печенето може да махнете фолиото, за да се получи хрупкава коричка.
Печеното агнешко с бира на бавен огън е готово....

Така печете бутчето 4 часа.
Когато е готово го поднасяте със зелена салата и задушени пресни картофи....

Резултатът е невероятен вкус и разпадащо се на конци печено свинско.
Печеното свинско е много вкусно....

Печеното свинско контрафиле е сочно и невероятно вкусно. Събира всички около трапезата....

След това махаме фолиото и запичаме още малко свинското печено.
Наздраве с това уникално печено свинско коремче....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: