Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агне на Бавен Огън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено агне на бавен огънВзема се едно цяло и младо агънце и добре се почиства от вътрешности. Натърква се добре със сол, черен пипер, а отвътре и с червен пипер и се залива...
Агнешко Печено на бавен огън
Когато решите да сервирате печеното агнешко, може да затоплите и тогава капакът се премахва.
Агнешкото Печено на бавен огън е много вкусно....
Печено агнешко бутче на бавен огън
И идва най-хубавата част на печеното агнешко бутче на бавен огън - консумацията.
А гарнирано със свежа салатка.. наслада за сетивата....
Агнешка плешка с картофи на бавен огън
Ако водата от агнешкото е извряла, сложете малко на дъното на тавичката....
Агнешко бутче печено на бавен огън с майонеза
С приготвената паста агнешкото бутче се намазва от двете страни.
След това то се поставя в алуминиев фолио и се завива добре....
Задушен джолан на бавен огънИзмиваме джолана и го слагаме в гювеч.
Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и моркови...
1
Свинско печено на бавен огън
Забъркайте смес от горчица, оцет, червен и черен пипер, олио и сол. Намажете месото със сместа и го оставете на хладно за 2-3 часа.
Поставете месото...
Свински ребра на бавен огън
Увеличете фурната на 200 градуса и печете до приятен загар свинските ребра на бавен огън....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: