Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агне на Бавен Огън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато решите да сервирате печеното агнешко, може да затоплите и тогава капакът се премахва.
Агнешкото Печено на бавен огън е много вкусно....

И идва най-хубавата част на печеното агнешко бутче на бавен огън - консумацията.
А гарнирано със свежа салатка.. наслада за сетивата....

Ако водата от агнешкото е извряла, сложете малко на дъното на тавичката....

С приготвената паста агнешкото бутче се намазва от двете страни.
След това то се поставя в алуминиев фолио и се завива добре....

Забъркайте смес от горчица, оцет, червен и черен пипер, олио и сол. Намажете месото със сместа и го оставете на хладно за 2-3 часа.
Поставете месото...

Увеличете фурната на 200 градуса и печете до приятен загар свинските ребра на бавен огън....

1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: