Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Марокански Тажин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Марокански Тажин

Пиле по Марокански Тажин

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно пиле по марокански тажин в Gotvach.bg.
Марокански тажин с бяла рибаМарокански тажин с бяла рибаАко сте любители на пикантните ястия, може да сервирате тажина, гарниран с лютите чушки....
Тажин с нахутТажин с нахут
3
Измийте добре предварително накиснатия нахут. Загрейте олиото в тенджера и запържете лука и чесъна. Прибавете чесъна, доматите, кимиона и бульона...
Тажин с пилешкоТажин с пилешко
Прехвърлете го в тажина. Добавете лука в тигана и го изпържете. Прибавете чесъна, доматите, подправките и меда....
Тажин с агнешкоТажин с агнешко
Нарежете кайсиите наполовина и ги сложете в купа със 150 мл. Оставете ги да престоят през нощта. Загрейте фурната на 180 градуса. Загрейте зехтина...
Печено пиле по мароканскиПечено пиле по марокански
1
Нарежете пилето наполовина, след което го нарежете на по-малки парчета. Пасирайте заедно лука, чесъна, подправките и солта....
Тажин с телешко месоТажин с телешко месо
Прехвърлете месото и лука в тажин, добавете нарязаните на кръгчета моркови и сините сливи....
Пилешки тажин с нахутПилешки тажин с нахут
Слагаме тажина на котлона и изсипваме едро нарязания лук и нахута. Подреждаме бутчетата и разпределяме маслините....
Тажин с нахут и патладжаниТажин с нахут и патладжани
Нарежете патладжана и тиквичките поръсете ги със сол и ги оставете да престоят 30 минути. Измийте и ги подсушете. Загрейте грил и ги изпечете с 2...
Кускус по мароканскиКускус по марокански
Нарежете пилешкото на средно големи парченца, след това изсипете олиото в тенджера, загрейте на средна температура и го добавете. Изсипете червения...
Скумрия по мароканскиСкумрия по марокански
Сервирайте скумрия по марокански, поръсена с магданоз и с резени резенчета лимон....
Кюфтенца по МароканскиКюфтенца по Марокански
Кюфтенцата по Марокански са готови....
Ориз по мароканскиОриз по марокански
Чесънът се нарязва на ситно и се запържва в зехтина. Добавя се оризът и се пържи, докато стане стъклен. Поръсва се с канела и се залива с водата...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: