Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезни Съвети при Приготвяне на Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кафяв ОризДруг много вкусен вариант за приготвяне на кафявия ориз е като се свари в зеленчуков или гъбен бульон, като естествено под бульон се има предвид...
1
Пълнозърнест ориз
Начини на приготвяне на пълнозърнест ориз
Скоростта, с която се приготвя белият ориз е единственото му предимство пред кафявия....
Ориз Балдо
-Време за варене на ориз Балдо: 14-16 минути;
- Време за приготвяне на ризото с ориз Балдо: 21 минути....
Черен ориз
Трябва да отбележим, че този вид ориз има по-твърда обвивка в сравнение с бялата разновидност, ето защо приготвянето му налага предварително накисване...
Жасминов Ориз
Оризът традиционно се приготвя чрез варене, докато жасминовият ориз повече се приготвя на пара или по метода на абсорбция, което означава, че се приготвя...
Ориз Басмати
Приготвяне на ориз Басмати
За да приготвите добре ориз Басмати, ще трябва да го сварите във вряща вода с щипка сол....
Ориз Бомба
Съвети на готвачите при готвене на ориз бомба
Термичната обработка на ориз бомба е тънка и деликатна, както и неговото отглеждане....
Кръглозърнест ОризОризът заема водещо място сред различни зърнени храни в света. Днес съществуват около 1500 различни сорта на този продукт, като не просто без причина...
1
Ориз Карнароли
Видовото разнообразие позволява да се подбира ориз за десерт, друг за запичане или за приготвяне на суши....
Инстантен Ориз
За разлика от обикновените видове ориз, чието време за варене може да варира от около 15 до 30 минути, приготвянето на инстантен ориз отнема от 1...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: