Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни Съвети при Приготвяне на Ориз

Полезни Съвети при Приготвяне на Ориз

Прегледай всички 36 кулинарни идеи относно полезни съвети при приготвяне на ориз в Gotvach.bg.
Ориз КарнаролиОриз КарнаролиВидовото разнообразие позволява да се подбира ориз за десерт, друг за запичане или за приготвяне на суши....
Дългозърнест ОризДългозърнест Ориз
Съвети при готвенето на дългозърнестия ориз 1. Обемът на течността трябва да е няколко пъти повече от ориза. 2....
Ориз АрбориоОриз Арборио
Приготвя се домашен зеленчуков бульон, около 1. 5 литра....
Жасминов ОризЖасминов Ориз
Оризът традиционно се приготвя чрез варене, докато жасминовият ориз повече се приготвя на пара или по метода на абсорбция, което означава, че се приготвя...
Черен оризЧерен ориз
Трябва да отбележим, че този вид ориз има по-твърда обвивка в сравнение с бялата разновидност, ето защо приготвянето му налага предварително накисване...
Няколко трика за перфектно приготвен оризНяколко трика за перфектно приготвен ориз
Един от начините, за да избегнете това, е да го приготвите като паста....
Бял Полиран ОризБял Полиран Ориз
Обикновено белият полиран ориз се ползва като гарнитура към второто ястие или пък за приготвянето на различни каши и пудинги....
Дълголетие с оризДълголетие с ориз
1
Оризът (но приготвен без сол) в комбинация с пресни плодове и зеленчуци прочиства организма, засища и е лек за консумация....
Диета със суров оризДиета със суров ориз
При приготвянето на суровия ориз за консумация е важно да не използвате сол, захар, подправки или масло....
Какво представлява жасминовият оризКакво представлява жасминовият ориз
2
Тайната на приготвянето на жасминовия ориз се състои в това, че при сваряването му се използва минимално количество вода....
Забраненият ориз забавя стареенетоЗабраненият ориз забавя стареенето
Китайската кухня отдавна е навлязла в домовете на хората. Тя е харесвана и обичана от култури, много отдалечени от Азия. Но доколко сме запознати...
Ориз и гликемичен индексОриз и гликемичен индекс
Сортове ориз варират от нисък до висок ГИ, в зависимост от вида му, степента на обработка и как се приготвя оризът....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: