Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Медовина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

Медът се залива с 2 литра топла вода и се загрява на котлона. Щом кипне, котлонът се намалява и сместа се вари на минимален огън 3 часа. Добавя се...

В самия локум Медовина също има орехи.
Корите за баница се разстилат и по дължината на всяка се нарежда редичка от парченца локум и орехи....

8

Тортата Медовик с карамелен крем е готова.
Ако тортата Медовик ти допада, опитай и другата руска торта Павлова или класическата торта Гараш....

Декорира се с шоколади отново Торта Медовик с шоколадова украса се оставя в хладилника да се стегне....

2

Много разпространена била бялата медовина, която се приготвяла от залят с вода мед, който се оставя да престои едно денонощие....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
50
43
31
21
10
Дай твоята оценка: