Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с бакла в гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Извадете, охладете и поднесете свинско с бакла и зеленчуци в гювеч....

Готовата смес прибавяме към свинското с пресни картофи и бакла, като разбъркваме и отместваме от котлона....

Всички зеленчуци се почистват и нарязват на едро, всичко се слага в глинен гювеч сурово, като месото се оставя цяло!...

Гювеча се поставя захлупен с капак в студена фурна и се пече на 180С два часа....

Почистваме баклата от краищата и го измиваме. Прибавяме го във врящата вода. Измийте, обелете и настържете доматите....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: