Gotvach.bg»Избрани Колекции»Съхранение на Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съхранение на Зеле

Съхранение на Зеле

Разгледай всички 12 авторски предложения за съхранение на зеле в Gotvach.bg.
Консервиране и съхранение на прясно зелеКонсервиране и съхранение на прясно зелеСъхранено по този начин може освен за готвене да бъде използвано и за салати....
ЗелеЗеле
1
Съхранението на зелето на студено място ще го запази свежо и ще помогне за запазване съдържанието на витамин C....
Съхранение на боровинкиСъхранение на боровинки
Преди да приготвите боровинки за съхранение, трябва да отстраните тези, които са с леко загнили части или са били ударени....
Съхранение на зимнинаСъхранение на зимнина
Съхраняването на храна за през зимата може да стане по редица начини. Един от методите съхраняване на продукти през зимния период е замразяването...
Съхранение на бамяСъхранение на бамя
Сушена бамя – Друг метод за съхранение на бамята е сушенето....
Съхранение на бобСъхранение на боб
Бобът е култура, оцеляла през хилядолетията. Тя е изиграла важна роля в изхранването на двата континента между Атлантическия и Тихия океан. Редица...
Съхранение на магданозСъхранение на магданоз
2
Най-разпространеният начин за съхранение е сушенето. Преди сушенето магданозът се почиства от пожълтелите, завехнали и изгнили листенца....
Съхранение на гроздеСъхранение на грозде
Друг метод за съхранение на грозде у нас е известен като "суха чепка". Гроздовете се поставят в щайги, наредени на етажи....
Брюкселско зелеБрюкселско зеле
1
Избор и съхранение на брюкселско зеле Брюкселското зеле има много нежен вкус, особено когато е младо....
Китайско ЗелеКитайско Зеле
Оптималните условия за съхранение са 32 °C по Фаренхайт и 95% относителна влажност....
Видове зелеВидове зеле
За ползите от зелето могат да се кажат много неща. Всички лекари и диетолози се надпреварват да хвалят вкусния зеленчук. Той съдържа много аскорбинова...
Кисело зелеКисело зеле
1
Киселото зеле представлява хранителен продукт, който се получава чрез ферментация на суровото зеле в специално приготвена саламура под въздействието...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: