Gotvach.bg»Избрани Колекции»Щука на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Щука на Фурна

Щука на Фурна

Разгледай всички 12 авторски предложения за щука на фурна в Gotvach.bg.
Щука на фурнаЩука на фурнаПарчетата щука се подреждат в намазнена тава с малко бяло вино и се слагат да се пекат в загряна фурна на 200 градуса....
Ароматна щука на фурнаАроматна щука на фурна
1
Пече в предварително загрята фурна, на средна температура, за около 40 мин. Украсява се по желание и фантазия....
Печена щука с домати на фурнаПечена щука с домати на фурна
1
Рибата, добре изчистена и измита, се посолява и поръсва с пипера, слага се в тавичка, залива се с 2 с.л. олио и се пече в сгорещена фурна на 200°C...
Пържена щукаПържена щука
Пържената щука е готова....
Никулденска щукаНикулденска щука
Рибата се измива добре и се почиства на течаща вода. От нея с помощта на нож се оформят филета. Те се овалват в марината от изброените съставки. Съдът...
Панирана ЩукаПанирана Щука
Готовите филета от щука потапяме първо в брашно, после в яйцето, галета и пак в яйцето....
Печена ЩукаПечена Щука
1
Печем в силно сгорещена фурна за 30 мин. Магданозът се наситнява и поръсва, след като я извадим от фурната (или във всяка порция)....
Щука по френскиЩука по френски
1
Изпечете рибата в умерена фурна до готовност. Щуката по френски е много вкусна....
Щука с хрянЩука с хрян
Поставяме почистените порции щука във вряща подсолена вода, в която сме добавили лимонов сок и нарязаните зеленчукови корени....
Чорба от ЩукаЧорба от Щука
Филето се почиства от кожа и кости и се измива. В голяма тенджера се задушава наситеният лук, а след него се слагат морковите и картофите /предварително...
Щука в еър фрайърЩука в еър фрайър
Почистената и измита щука сложих в голяма купа. Към нея добавих разбитите яйца, солта, черен пипер, копър, брашното и хубаво разбърках....
Задушена щука със сардинаЗадушена щука със сардина
Нарязваме почистената щука на порции, поръсваме с лимонов сок и оставяме малко да престои....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: