Сирената Гауда представляват 60 % от цялото производство на сирене в Холандия, а експортната индустрия за чужди страни също процъфтява.
Гауда, използвана за износ, обикновено е по-млада (отлежала между един и шест месеца) и нейната текстура е различна от текстурата на местното холандско сирене Гауда, което отлежава между 12 и 18 месеца, така че цветът му потъмнява и става жълто-ранжев. Тази зряла Гауда обикновено се увива в черен восък.
В градовете Hauda и Alkmaar в Холандия има пазари за сирене, където пресъздават продажбата на сирене в старите времена, което е било част от холандската култура. На пазарите се провеждат претегляния и търгове на сирена, предимно сиренето Гауда, както и демонстрации на процеса на неговото производство.
Вкусът на Rossello Life Tricolor е освежаващ, лек и стегнат, леко пикантен - както подобава на колоритния му външен вид. Приготвя се от смес от краве и козе мляко и нежно подправена с чесън и червени и зелени люти чушлета.
Това възхитително и класическо трицветно холандско сирене отлежава до 4 седмици и включва мек и кремообразен вкус плюс пикантен червен пипер, песто и козе мляко, с балансирана интензивност, подходящо за сандвичи, сладкиши и закуски.
Това сирене ще искате да нарежете на кубчета, да го включите в сандвич или като красиво плато от сирена на пикник или празнична вечеря.
Млечният деликатес е цветен карнавал, който пресича брилянтно зелено, огнено червено и бяло, които заедно създават колоритен и елегантен мраморен вид.
Gouda Tricolor е точно изненадващото допълнение, което буквално е пиршество за сетивата.
Вижте още:
Коментари