gotvach.bg»Статии»Диети»Тайните на плоския корем

Тайните на плоския корем

Нина НордНина Норд
Джедай
8252k
Тайните на плоския корем
Неопренов колан с цип за отслабване и стягане - 130 см-30%
Препоръчано за теб:
Неопренов колан с цип за отслабване и стягане - 130 см
20.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Женското коремче е изключително привлекателно за мъжете, дори когато е малко по-заоблено. За да е перфектно обаче, трябва да е възможно най-плоско. Ето няколко правила за плосък корем.

Най-важното правило е да се храните както трябва. Често се случва да се вталите като цяло, но коремчето ви да остане същото. За съжаление женската структура е такава, че от корема и бедрата мазнинките си отиват най-късно.

За да се вталява коремът ви, включвайте в менюто си повече цитрусови плодове и зелена салата, по възможност при всяко хранене. Откажете се от определени плодове, зеленчуци и продукти, които причиняват подуване.

Такива са зелето, зелените ябълки, сладките тестени изделия и белият хляб. Хранете се с продукти, които съдържат целулоза – необработен ориз, малини, боровинки, пълнозърнести хлебчета.

Колкото и да не ви се иска, ще ви се наложи да правите упражнения, за да стегнете коремчето си. Достатъчни са само десет минути на ден, но не трябва да пропускате и един ден в седмицата.

Тайните на плоския корем

Всяко упражнение за корема трябва да се прави възможно най-бавно и дотогава, докогато не можете вече да си поемете въздух. Едва когато се изморите, мускулите ви заработват.

С изправени крака в легнало положение правете коремни преси – така стягате горната част на корема. Долната част е доста по-трудна, затова ще трябва да положите повече усилия.

В легнало положение повдигайте краката си на около 30 сантиметра, бройте до 20 и бавно ги спускайте до земята. Ръцете лежат неподвижно до тялото. За още по-добър ефект въртете обръч по десет минути дневно.

Морската вода е истинско чудо за корема. Ако все още има шанс да отидете на морето, седнете на брега така, че водата да покрива корема ви и разтваряйте и затваряйте краката си.

След това влезте във водата до кръста, клякайте и скачайте, докато не почувствате изнемога. Ако морето вече е само в спомените от отпуската, направете си морска вода вкъщи.

Напълнете ваната с хладка вода, добавете две шепи морска сол и се потопете за около пет минути. От легнало положение вдигайте краката си. След това вземете топъл и след това студен душ.

Стегнатият корем зависи и от това какво пиете. Газираните напитки и бирата предизвикват ферментационни процеси и подуване на корема. Плоският корем иска жертви и се налага да пиете само билков и зелен чай, както и вода.

Понякога пийте джинджифилов чай, защото той изчиства организма от шлаки, съдържа ферменти, които разтварят мазнините и има лек слабителен ефект.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest