Астрисата Ванеса Уилямс, която направи успешна кариера и като певица, губи излишните килца като похапва малки порции, но пет пъти на ден.
Разкошната си фигура Ванеса дължи на джогинга, който прави всяка сутрин, и на специалния начин, по който се храни.
Дори когато е на ресторант, синеоката хубавица, която е сред звездите в сериала „Грозната Бети”, предпочита да й сервират в малки десертни чинийки, които изглеждат препълнени дори с малко храна.
Според личния й диетолог когато човек зарежда тялото си с храна през няколко часа, метаболизмът се ускорява и калориите изгарят по-бързо.
Естествено, от менюто на първата в света "Мис Америка" от афро-американски произход, са изхвърлени „забранените” сладкиши, тежките сосове, пълномаслените млечни продукти и захарта. Разрешено е сладкото, но само под формата на чист пчелен мед.
Красавицата гледа да е изконсумирала по-голямата част от дневното си меню до към пет часа следобяд, за да й останат възможно най-малко калории за вечеря.
„Това напълно проваля шанса ми да преям, преди да си легна”, издава тайната си тя. Ванеса внимава да не поема повече от 1300 калории дневно. Само когато е на изморителни снимки, си позволява 200 калории отгоре.
Ето как изглежда дневното меню на актрисата:
Закуска: две палачинки от пълнозърнесто брашно, изпържени на тефлонов тиган без грам мазнина, 2 чаени лъжички мед или плодов сироп, 300 мл сок от портокал. Друг вариант на закуската е една пълнозърнеста филийка, прозрачно намазана с диетичен маргарин, 2 бъркани яйца на тефлонов тиган и 300 мл сок от портокал.
Втора закуска: 28 бадема или 1 голяма ябълка.
Обяд: 200 мл зеленчукова супа и 1 сандвич от пълнозърнеста филийка с едно резенче моцарела и едно резенче пуешко филе. Може вместо това да се сервира голяма зеленчукова салата с малки късчета варено месо – пилешко или пуешко.
Следобедна закуска: 30 г пълнозърнести бисквитки или 200 г пресни горски плодове.
Вечеря: четири розички броколи на пара и 100 г равиоли с морски дарове. Вместо този вариант може да се вечеря с едно парче сьомга на скара, гарнирана с пресни зеленчуци.
Коментари