gotvach.bg»Статии»Диети»Бързо отслабване за жени

Бързо отслабване за жени

Бързо отслабване
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Бързата загуба на тегло не е за всеки и трябва да се прилага само от хората, които са наистина здрави и търсят бързо отслабване. Всички експресни диети за бързо вталяване са предназначени да служат на хора, които искат да смъкнат не повече от 2-3 килограма. В противен случай има голяма вероятност да върнете загубеното тегло веднага след приключване на диетата.

Ако вече сте твърдо решени да преминете към диетичен хранителен режим, най-добре изберете такъв, чийто основен продукт да е достъпен за вас, тъй като повечето бързи диети са монодиети, базирани на един продукт. Освен това продуктите трябва да ви харесват на вкус, иначе ще ви е двойно по-трудно да спазвате режима.

Несъмнено най-бързата диета за отслабване е 4-дневната монодиета, която гарантира свалянето на поне 2 килограма. При нея храненията на ден са 4, но едни и същи. Например в понеделник имате право на 2 кофички кисело мляко, разпределени на приблизително еднакви порции. Може да замените дадено хранене с айран.

Във вторник е желателно да похапвате само пилешко месо без кожа и в никакъв случай пържено – около 100 грама на хранене. В случай че не обичате такова месо, може да го замените с пуешко филе.

Третият ден е оризов – 1 ч.ч. от продукта се приготвя по ваше желание – задушен, варен или на фурна.

Четвъртък е ден за витамини – 1 кг ябълки се разпределят на равни количества, за да стигнат за целия ден.

Ябълки

Пиенето на големи количества вода също присъства в хранителния режим. Монодиетата не бива да се повтаря повече от 2 пъти за период от месец, тъй като може да доведе до дефицит на важни витамини и минерали в организма.

Диетата с фрешове определено гарантира бързо отслабване и прочистване на организма, но трудно се издържа. Предвижда пиене на прясно изстискан сок от портокал, грейпфрут и лимон три пъти на ден. През останалото време се пие вода.

Диетата обикновено трае 3 дни, през които можете да свалите до 3 килограма. Вземете предвид факта, че ако имате проблеми със стомаха, тази диета не е препоръчителна заради високата киселинност на цитрусите, която дразни стомашната лигавица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest