Пролетното отслабване на доктор Байкова
Prolećno mršavljenje doktorke Bajkove
gotvach.bg»Статии»Диети»Пролетното отслабване на доктор Байкова

Пролетното отслабване на доктор Байкова

Yana G.Yana G.
Готвач
100737
Диета
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

С наближаването на летният сезон и топлите дни всички се стараем да влезем във форма и се стараем да ограничим храненето и да увеличим движението.

Доктор Байкова е утвърден специалист през годините, а тя е известна с интересните и действащи съвети за отслабване.

Последната диета е свързана с пролетно отслабване и подготовка за настоящият летен сезон. Според нея най-важна е консумацията на салати.

Пролетни салати

Тя препоръчва четири вида салати, които да се редуват всеки ден. Тези четири вида са салати от спанак, коприва, пресен лук, маруля. Може да се прибавят и ядки, но сурови.

Диетични картофи

Пролетното отслабване на доктор Байкова

Обядът се състои от картофи, но се забранява те да са пържени. Те могат да бъдат приготвени в различни варианти - варени, на салата, на фурна. Освен забраната за пържене се забраняват и подправките, оцет и олио. И може би тук е една от най-трудните части на самата диета.

Вечеря от риба или пиле

За вечеря може да се хапва супа от бобови растения. Позволено и е ястия с риба и птиче месо. Последното хранене трябва да бъде минимум четири часа пред сън.

По време на спазване на диетата на д-р Байкова трябва да се пият много течности - вода, чай, предимно зелен чай, естествено са забранени газирани напитки, както при повечето диети.

По време на целия режим за отслабване на д-р- Байкова се избягват мазните храни, а сладкото се замества с мед. Консумацията на плодове и зеленчуци е позволена, но при условие че трябва да се хапват разделено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest