Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Неизвестни, но много вкусни коледни ястия от различни държави

Неизвестни, но много вкусни коледни ястия от различни държави

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
7 от 9 Снимки

Филипини – Лечон


Това е цяло печено прасе. Приготвянето му е продължително - от плънката с лук, лимонена трева и чесън до подготовката на огъня. Традицията повелява да не се използват никакви машини – прасето просто се набучва на бамбуков кол и се върти ръчно.

Коледа е на прага ни. Всяка държава има своите традиции в приготвянето на коледното меню. Тук са събрани едни от най-малко известните коледни ястия по света, които определено ще ви впечатлят:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати