Gotvach.bg»Статии»Празнична Трапеза»Традиционни великденски храни, които трябва да сложите на трапезата

Традиционни великденски храни, които трябва да сложите на трапезата

КК
Готвач
51363
3 от 5 Снимки

3. Пролетна салата


Почти задължителна е и зелената салата с пресен лук, репички, краставици, домати и варени яйца. Тя носи свежестта на настъпилата пролет и внася цвят на празничната маса;

Всеки българин, който почита християнските традиции, се стреми да създаде за семейството и близките си неповторимо настроение по празниците.

Сред най-големите и почитани празници е Великден - Възкресението на Исус Христос. По традиция българинът се грижи всеотдайно за семейството и празничната трапеза.

В тази статия ще обърнем внимание на традиционните храни за Великден, които консумираме на този хубав пролетен празник.

Всичко те, които събрахме за вас в галерията горе, както и веселото настроение ще направят празниците ни незабравими.

Внесете допълнителен цвят и свежест на трапезата с красиви панери за яйца, декоративни зайчета, цветни салфетки и покривки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати