Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Полезни съвети за начинаещи домакини

Полезни съвети за начинаещи домакини

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
1342k
4 от 4 Снимки
Как да панираме правилно месо?
Ако преди паниране поръсим месото с подправки, обвивката от галетата няма да се отдели. Ако добавим към разбитите яйца малко олио, обвивката също няма да се отдели от месото.

Ето няколко полезни съвета в готвенето, които ще са много полезни за начинаещи домакини, които тепърва започват да овладяват тънкостите на кулинарното изкуство.

Знаете ли, че жилавото месо ще стане по-меко, ако във водата добавите 2-3 лъжици оцет. Месото от по-стари животни ще омекне, ако преди готвенето го накиснем за няколко часа в смес от оцет и олио.

В галерията горе може да видите и други полезни съвети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати