Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Подправки, подходящи за скара

Подправки, подходящи за скара

3 от 4 Снимки

3. Лук и чесън


Лук и чесън са критични аромати, които добавят елемент на крехкост и известна сладост на месото за скара. Използват се често за овкусяване на месото за скарата. Внимавайте да не ги използвате прекомерно. Хубав вариант е да поставите месото в съд с нарязан лук и пресен чесън и да го залеете със зехтин. След около три часа то ще е готово за печене;

Едно от най-приятните забавления през лятото, е седенето с компания в близост до домашното барбекю. Готвенето на скара може да се погледне и като древна традиция. Все пак човек готви на открито от началото на времето.

Без да влизаме в излишни подробности, в следващата галерия ще ви представим онези специални добавки, които правят от обикновеното месо и зеленчуци превъзходните деликатеси, които всички обичаме. Да, става дума за най-подходящите подправки за скара.

Истинските грил майстори знаят, че тайната на вкусната скара не е в използването на различни видове подправки, а в създаването на специални смеси. Точно и затова вижте най-добрите от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати