Gotvach.bg»Избрани Колекции»Подходящи Подправки за Заешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подходящи Подправки за Заешко

Подходящи Подправки за Заешко

Открий всички 12 избрани предложения относно подходящи подправки за заешко в Gotvach.bg.
Кои подправки са подходящи за заешко?Кои подправки са подходящи за заешко?При приготвянето на ястие от заешко месо се използват различни подправки....
Заек с маслини и подправкиЗаек с маслини и подправки
1
Заекът се нарязва на порции. Парчетата месо се намазват с 4 лъжици от горчицата и се овалват в брашно. Излишното се изтръсква....
Заешко месо с подправки в бурканЗаешко месо с подправки в буркан
Заешкото месо се нарязва на порции....
Кои подправки вървят на заешко месо?Кои подправки вървят на заешко месо?
Приготвянето на вкусно заешко месо изисква използването на подходящите подправки....
Какво вино е подходящо за заекКакво вино е подходящо за заек
за комбинация със заешко....
Заек в тикваЗаек в тиква
Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...
Заек в гърнеЗаек в гърне
1
Поръсете с подправките на вкус, залейте с 1 ч.ч. вино и 1 ч.ч. от маринатата. Наредете запърженото заешко и разбъркайте леко в гърнето....
Заек с горчицаЗаек с горчица
1
Заекът се измива, подсушава се и се нарязва на порции. Поръсва се със сол и черен пипер....
Заек с ябълкиЗаек с ябълки
Подготвеният за термична обработка заек се накисва в маринатата, приготвена от оцет, сол, розмарин, черен пипер, мащерка и вода, за 1 час....
Заек с медЗаек с мед
Нарежете заека на порционни парчета. Потопете всяко парче първо в соса, после в брашно и изпържете на силен огън в зехтина до омекване....
Заек с маслиниЗаек с маслини
1
Запърженото заешко извадете от съда, в който поръсваме брашно и запържваме....
Заек с бираЗаек с бира
3
С него се овалват или намазват с четка парчетата порционирано заешко, предварително посолени и поръсени с черен пипер....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка: