Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Петте най-обичани американски десерта за всички времена

Петте най-обичани американски десерта за всички времена

2 от 5 Снимки
2. Американски винени круши със сметана
Необходими продукти: Половин лимон, 3 ч. ч. червено вино, 1/2 ч. ч. захар, 1 пръчка канела, 4 круши, 1 ч. ч. сметана, 4 стръкчета мента

Начин на приготвяне: Сложете виното, захарта, сока от лимона и пръчката канела да заврят на умерен огън. Обелете крушите, като премахнете семките и ги пуснете във врящата течност. Извадете ги с решетъчна лъжица и ги поставете в голяма купа. Продължете да варите сместа още 20 минути, докато се сгъсти на сироп. Поставете крушите в десертни купички, залейте ги със сметаната и ги залейте със сиропа. Украсете с ментата.

Колкото и нова да е, в сравнение с останалите национални кулинарии американската кухня е една от най-разнообразните и сложни в света. Тя е продукт на различни култури, голяма доза иновативност и модерни технологии.

Образувала се е от голям брой регионални рецепти, които в даден момент са се превърнали в любими на цялата нация.

Достойно място в цялата американска кухня заемат десертите. Стотици са ястията, с които хората отвъд океана си услаждат живота, но някои от тях са прехвърлили границата на страната и са станали любими на хората от целия свят.

Представяме ви в следващата галерия най-популярните десерти, за които трябва да сме благодарни на американците. И да - брауни, американски палачинки са само част от сладките изкушения, които обожаваме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати