Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Новини»Гадост! Вижте скандалните кроасани, за които всички говорят

Гадост! Вижте скандалните кроасани, за които всички говорят

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
Класически кроасан
Снимка: Twitter
Веган кроасани

Вегетарианските храни винаги са успявали да предизвикат противоречиви чувства в хората, които ядат месо, но сега веган кроасани от Великобритания успяха да причинят истински скандал в социалните мрежи. Необикновени десерти шокираха обществото с вида си и най-вече с факта, че приличат на всичко друго, но не и на вкусна храна.

Въпросните веган кроасани са били изложени на витрина в Лондон. Тъй като в тях не присъстват продукти, характерни за традиционното бутер тесто, те са направени от заместители на яйца, масло, мляко, и с добавен активен въглен.

В резултат на всички тези промени обаче, веган кроасаните бяха оприличени на животински отпадъци, мъртви тюлени и всевъзможни гадории, отблъскващи апетита.

Изглежда, че от заведението, в което предлагат кроасаните, също осъзнават колко противна е визията им. Служителите са си направили труда да сложат бележка към десертите, гласяща, че вкусът им е по-добър от външния вид. За жалост, дори съобщението не умилостиви онлайн потребителите и кроасаните бяха безпощадно изкритикувани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати