На 29 юни отбелязваме Деня на гофретника. Този домакински уред безспорно е сред най-големите помощници на всяка домакина, тъй като прави приготвянето на гофрети бързо, лесно и забавно.
Благодарение на джаджата винаги можете да имате вкусни домашни гофрети, гарнирани с плодове, кленов сироп, шоколад, сметана, конфитюр и най-различни други видове топинг.
Закуската с гофрети е чудесен старт на сутринта, а сладки гофрети след вечеря са приятен начин за завършване на деня.
Разбира се, има и солени гофрети. Ако избягвате сладкото, можете да опитате Гофрети от тиквички например.
Определено си заслужава да отпразнувате Денят на гофретника с любимите си гофрети. А ако още не разполагате с такъв уред, вкусните снимки в галерията ни ще ви убедят да поправите този пропуск.
Коментари