/h3 Може би не сте предполагали колко много вида захар/подсладители може да съществуват. Това е една полезна информация, с която можем да разнообразим сладкарската си кухня.
1. Нектар от агаве;
2. Ечемичен малц;
3. Захар от Барбадос;
4. Захарно цвекло;
5. Пречистен карамел;
6. Кафява захар;
7. Маслен сироп;
8. Тръстикова захар;
9. Сок от Тръстика;
10. Карамел;
11. Царевичен сироп;
12. Царевичен сироп на прах;
13. Пудра захар;
14. Сироп от Рожков;
15. Рицинова захар;
16. Захар от фурми;
17. Дехидратиран сок от Тръстика;
18. Захар Демерара - кафява кристална;
19. Декстран;
20. Декстроза;
21. Диастатичен малц на прах;
22. Диастаза;
23. Етил малтол;
24. Захар на кристали от Флорида;
25. Свободно падаща кафява захар;
26. Фруктоза;
27. Концентрат от плодов сок;
28. Галактоза;
29. Глюкоза;
30. Глюкоза на прах;
31. Златна захар;
32. Златен сироп;
33. Гроздова захар;
34. Царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза;
35. Мед;
36. Заледена захар;
37. Инвертна захар;
38. Лактоза;
39. Малцова захар;
40. Малтодекстрин;
41. Малтоза;
42. Малцов сироп;
43. Манитол;
44. Кленов сироп;
45. Меласа;
46. Мусковадо;
47. Органична сурова захар;
48. Захар Паноча;
49. Фина пудра захар;
50. Сурова захар;
51. Рафиниран сироп;
52. Оризов сироп;
53. Сорбитол;
54. Сорго сироп;
55. Захароза;
56. Гранулирана захар (на гранули);
57. Петмез;
58. Турбинадо захар;
59. Жълта захар;
60. Палмова захар.
Коментари