Японци се хвалят с ястия в презервативи

Японци се хвалят с ястия в презервативи
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер L-XL)
13.00 лв.
Виж ››

Презервативът е най-популярното и сигурно средство, предпазващо от болести, предавани по полов път, както и от забременяване. Жителите на Япония обаче намериха и едно малко по-различно приложение на кондомите. Те решиха да вкарат презервативите в местната кулинария, тъй като в Страната на изгряващото слънце се забелязвал спад в продажбата на презервативи.

Писателят Косуке Кагами и блогърът Окада Хироши Татсуки пуснали на пазара книга, в която обясняват как могат да бъдат приготвени интересни блюда с помощта на кондоми. Двамата ентусиасти си послужили с този метод, тъй като искали да насочат вниманието на сънародниците си към предпазните мерки по време на секс и то по-интересен начин.

Необикновеното кулинарно четиво, наречено Искам да ти сготвя презерватив, предизвика истински фурор сред местните. То запознава читателите с традиционни ястия, които не са приготвени с презервативи, а вътре в тях, тоест кондомите се употребяват вместо кухненски съдове.

Авторите на книгата са повече от убедени в издръжливостта на този вид контрацептиви. Те дори ги предпочитат пред тавите и останалите съдове за печене. По думите на Кагами и Татсуки кондомите са ефектни и при варене или пържене.

Японци се хвалят с ястия в презервативи

Предлаганите от тях рецепти могат да бъдат изпълнени много лесно, а гозбите става готови сравнително бързо. Писателят Косуке Кагами и блогърът Окада Хироши Татсуки са избрали да публикуват в книгата единадесет от най-добрите си идеи.

От четивото ще узнаете как да приготвите суши в характерна форма, кексчета и ориз. Авторите разкриват и как с помощта на презерватив да сготвите охлюви в масло, бисквити и плодово парфе. Имената на ястията също са специално подбрани. Сред тях несъмнено прави впечатление рецептата за Презерватив с пълнеж от месо.

За да изпробвате ексцентричните предложения на Косуке Кагами и Окада Хироши Татсуки, не ви трябват някакви определни кондоми, а такива, каквито можете да си набавите от всяка аптека или супермаркет. Не се споменава обаче дали те трябва да се почистят по специален начин преди употреба.

Уникалната кулинарна книга вече е заела място в Топ 100 на най-продаваните заглавия. Тя може да се похвали и с 5-звезден рейтинг в сайта Амазон. Искам да ти сготвя презерватив може да бъде поръчана срещу 250 йени или 2.3 щатски долара.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Nikos
Nikos
19.04.2015 01:55
Yjas ve4e otka4ixa xorata a kitaitsite se darjat vse edno se sa znaeli tolkova godini sa yova tapotii i hadosti tapi otka4alki
3
0