Женшен и пчелно млечице правят чудеса

Женшен
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-13%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Женшенът и пчелното млечице, разгледани като самостоятелни продукти, притежават множество завидни ползи на тялото и организма. Традиционната китайска медицина обаче намира начин как да ги обедини и използва заедно. Комбинирани, тези продукти и техните свойства и качества са повече от мощни.

Комбинацията от пчелно млечице с женшен е сред най-популярните тонизиращи, стимулиращи, общоукрепващи и хармонизиращи средства. Използва се както за профилактика, така и за лечение.

В аптеките най-често може да се открие елексир от пчелно млечице с женшен. Той се препоръчва за повишаване на имунитета. Доказано е, че приемът му намалява умората, повишава работоспособността, действа успокояващо на нервите и бори безсънието.

Като лекарствен продукт се използва при лечението на астма, хепатит и язва на стомаха. Действа възстановяващо след прекарани заболявания на черния дроб и далака.

Освен физически, тази уникална комбинация от Изтока помага и на менталното и психическо здраве. Съставките в двата продукта подобряват паметта и повишават концентрацията.

пчелно млечице

Те повишава устойчивостта на организма към стрес. Освен това повишават либидото. Интересното е, че имат и изразено химио- и радиопротекторно действие.

Освен под формата на елексир, тази комбинация се предлага и като хранителна добавка. Препоръчва се най-вече през студените есенни и зимни месеци за повишаване на имунитета.

Може да се приема и по всяко време за тонизиране на тялото и организма. Хранителната добавка от пчелно млечице с женшен е подходяща и за активно спортуващите.

Класическата комбинация от женшен и пчелно млечице включва в себе си най-ценените и полезни продукти. В традиционната китайска медицина и билколечение женшенът се почита като най-висшето растение. Той възстановява жизнената енергия и балансира функциите на органите.

По този начин подпомага тялото само да се бори и възстановява от всякакви неразположения. Пчелното млечице от своя страна има висока хранителна и биологична стойност.

В него се съдържат всички основни вещества, необходими за изграждането на живия организъм. Комбинацията между двете е уникален метод за поддържане на здрава имунна система, психическа и физическа форма.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати