Чудо! Лечебна рецепта с размразена вода цери артрозата

Размразена вода
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
23.20 лв.
Виж ››

Във водата, която изтича под разтопения лед, отсъства водородният изотоп деутерий. Неговите атоми са два пъти по-тежки от водородния атом. Водата, в която има деутерий, задръства и затруднява обмяната на веществата Клетките се израждат и умират.

Тялото на един възрастен човек се състой от 65% вода, а наличието на вода с деутерий води до по-бързо остаряване, изменя се и имунната реакция.

С добър имунитет човек няма да страда и от болезнени стави, и от изкривяването им. С размразена вода са лекували още в миналото артрозата.

Днес болните, който пиели размразена вода, получили с 45% подобрение. Хора, който имали изкривяване на ставите и не можели да си служат с ръцете, след един месец лечение вече можели да се обслужват сами, да прелистват страници от книга, което за тях било непосилна задача заради измененията в малките стави на пръстите.

Рецептата с размразена вода е лесна. Напълнете широк емайлиран съд с прясна вода, като я прекарате през памучна кърпа, за да се отстранят по едрите частици замърсители. Покрива се съдът и се оставя във фризера. Когато водата започне да замръзва, отстранете от повърхността отгоре образуваната кора лед. В нея се намира изотопът диутерий. Тя замръзва най-напред при малко по-висока температура.

Върнете съда отново във фризера. След като водата замръзне, извадете парчето лед и го изплакнете под чешмата за десет секунди. Ледът ще е прозрачен. Водата. която е на дъното на съда. изхвърлете. В нея замръзващият лед е изтласкал мръсотията.

Ледена вода

Парчето лед се поставя в друг чист съд, за да се разтопи на стайна температура. Пийте от тази размразена вода по 1 водна чаша 2-3 пъти дневно - без значение дали преди или след хранене.

Този начин на лечение няма продължителност - може да се прилага с месеци и е безвреден.

Препоръчва се с тази размразена вода да се готвят супи, яхнии, варива и напитки, за да сте здрави и без ставни болежки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати