Топ храните за плосък корем и отлично храносмилане

1 от 6 Снимки

Кимчи


За тези, които не знаят, кимчи е традиционно корейско ястие, което придобива все по-голяма известност по света. Представлява ферментирали зеленчуци, основно зеле, и наподобява българското кисело зеле, но с много добавени подправки – лют червен пипер, сок от чесън и лук, домати.

Уникалният микс от зеленчуци засилва в пъти храносмилането и помага за бързата обмяна на веществата и прочистването на организма.

Ако имате проблем с подуването на корема и лошо храносмилане, има начини да се справите с него без да се налага да се подлагате на екстремни лишения или медикаментозни терапии.

Съществуват някои видове храни, чиято редовна консумация може значително да намали подуването и още по-добре – да ви помогнат най-накрая да придобиете мечтания от мнозина плосък корем.

Диетолозите казват, че не изморителните упражнения са ключът към перфектния корем, а доброто храносмилане. А оптимистите като нас знаят, че до началото на лятото остават само няколко месеца, така че тъкмо сега е моментът да започнете да похапвате храните, изброени в горната галерия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати