Гордън Рамзи разкри мръсната тайна на луксозните ресторанти

Гордън Рамзи

Наскоро стана известна една от най-мръсните и най-добре пазените тайни на луксозните ресторанти.

Известният в цял свят британски готвач и телевизионен водещ Гордън Рамзи призна публично в пресата, че клиентите в луксозните ресторанти хич не се свенят да употребяват кокаин, докато се наслаждават на изискани специалитети и питиета.

По думите му посетителите на гурме ресторантите редовно употребяват този наркотик и дори не се опитват да го скрият от останалите посетители и персонала.

Рамзи призна, че е имало случай клиенти да го молят да смеси кокаин със захар и да поръси с наркотичната смес приготвено от него суфле, което той категорично е отказал.

Шеф Гордън Рамзи неведнъж е откривал следи от кокаин в тоалетните на повечето от неговите заведения, които към този момент са 31 на брой в цял свят.

Куриозното е, че следи от употреба на наркотици не са откривани само в 1 от ресторантите ми, споделя той пред списание Гардиън.

Ресторант

Един от най-фрапиращите случаи, който прочутият готвач описва, е когато клиенти занесли в санитарния възел на негов ресторант чиния от масата, за да изшмъркат кокаин, а след това любезно помолили сервитьора да я смени с чиста.

Шокиран от широкото разпространение на наркотиците във всички сфери на обществото, Рамзи, който е известен и у нас като водещ на едно от хитовите кулинарни формати, е решил да посвети цяло предаване на кокаина.

Британецът смята борбата с употребата на наркотици за лична кауза, след като през 2003 година един от най-близките му сътрудници шеф готвачът Дейвид Демпси умира от злоупотреба с кокаин.

Наркозависим е и братът на Гордън Рамзи, който от известно време се намира в неизвестност. За последно е бил видян в Португалия, но от тогава следите му се губят.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати