Какво трябва да е менюто на всяка зодия според астрологията

1 от 12 Снимки

Овен


Овните са любители на храните, които имат специфичен, силен вкус. Биха изпитали невъобразимо удоволствие, ако похапнат ярешко или агнешко месо, щука, шаран. От плодовете най-много би им харесал ананаса, а от зарзавата – репичките и копривата. Иначе Овните са малко хаотични в кухнята. Не им допада да си подготвят предварителни всички ингредиенти и също така изпитват огромна досада от продължителното рязане и почистване на продуктите.
Комплект от 3 японски ножа с калъф за носене-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 японски ножа с калъф за носене
79.00 лв.
55.00 лв.
Виж ››

Пени Тортън е един от най-изтъкнатите специалисти по астрология. Нейното име нашумява, докато е личен астролог на незабравимата принцеса Даяна. През шестте години, в които двете контактуват, тя умело я съветва какви решения да предприема по време на своя брак, както и след като Даяна и принц Чарлз се развеждат.

Освен към астрологията Пени Тортън има интереси и към кулинарията, не случайно е една от бившите звезди на готварския канал Food Network. Обединявайки двете си големи страсти, астроложката прави списък с храни, които са любими на всяка зодия и разкрива какво е поведението в кухнята на всеки от зодиакалните знаци пред изданието Дейли Мейл.

За да разберете как да приготвите перфектното меню за себе си или любимия си човек, вижте съветите на Пени в нашата галерия. Там са посочени продуктите, с които можете да омагьосате и най-капризното небце.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати