Билков чай Вечна младост от тибетските монаси! Пийте го всеки ден

Тибетски чай Вечна младост
Кана с преса за кафе и чай  600 мл-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Кана с преса за кафе и чай 600 мл
16.00 лв.
12.32 лв.
Виж ››

Една от тайните за запазване на младостта и красотата е открита през XIV век пр. н. е. от тибетски монаси. За съвременното общество тази рецепта стана достъпна не толкова отдавна. В хода на изучаване на една от книгите беше намерен списък на съставките за приготвянето на чай Вечна младост.

Ето и съставките:

лайка – 100 г

жълт кантарион – 100 г

безсмъртниче – 100 г

брезови пъпки – 100 г

Можете да приготвите колекцията билки сами, като ги събирате в пролетно-летния сезон, но далеч от магистрали, градове и промишлени зони. Ако не ви е възможно, просто купете от билковата аптека по 100 г от сушените билки и разбъркайте добре сухата смес. Съхранявайте в добре затворена кутия.

За да направите една порция чай, трябва да вземете 1 с.л. от сместа и да я добавите към 500 мл вряла вода. Оставете настойката за 30 минути да престои, след което прецедете. Отделете половината от чая и добавете 1 ч.л. мед, разбъркайте и пийте преди лягане.

Не променяйте рецептата, като добавяте или премахвате компоненти!

Останалата половина от чая изпийте сутрин след закуска, като леко го затоплите и добавите мед.

След като изпиете чая вечер, препоръчително е нищо повече да не пиете и приемате. Защото пречистването на тялото, което започва след приема, може да бъде нарушено.

По този начин тибетският чай Вечна младост трябва да се консумира ежедневно, докато сухата смес приключи, а това ще стане за около месец и половина.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати