С тези вкусни еквиваленти на животинските храни всеки ще стане веган

1 от 7 Снимки

1. Хумус вместо пастет


Този източен специалитет се приготвя основно от хумус, тахан и пикантни подправки. Използва се като разядка и пасва на всеки сандвич.
Пречистващ филтър за чешма с LED светлина
Практичен аксесоар за вашия дом:
Пречистващ филтър за чешма с LED светлина
15.00 лв.
Виж ››

Отказът от месо, яйца, мляко и риба днес намира все по-голяма почит сред младежите. Дали по здравословни причини, или по хуманни доводи, все повече хора се отказват от любимите си пържоли и преминават на растително хранене, известно още като веганство.

Смята се, че разумното веганство има наистина невероятни ползи за тялото ни. Доказано е, че растителните храни подмладяват цялостно, подобряват съня, понижават високото кръвно налягане, правят кожата гладка и балансират работата на хормоните, даряват с енергия. Освен това снижават риска от формиране на ракови образувания в тялото.

Въпреки всичко изброеното мнозина не искат и да си помислят за преминаване към растително хранене, защото го намират за скучно и безвкусно.

Всъщност не е точно така. Голяма част от животинските храни имат своите постни еквиваленти, които са не по-малко апетитни. Надникнете в галерията ни и ще откриете кои са най-добрите заместите на любимите ни нерастителни храни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати