Това са 5-те фалшиви храни, които редовно слагаме на трапезата си

1 от 5 Снимки

1. Ориз


Най-големият износител на ориз в света е Китай, но не всички фабрики, които се занимават с добива на зърнения продукт, са легални. По тази причина внимателно трябва да подбирате ориза и да следите за прохода му, който е описан върху етикета.
Практичен сушилник за прибори и съдове Лукс-24%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен сушилник за прибори и съдове Лукс
34.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Все по-често се говори за двойния стандарт между българските продукти и тези, продавани на Запад, а в галерията ни може да видите топ 5 на фалшивите продукти, които редовно похапваме.

Предишни изследвания доказаха, че между шоколада, прясното мляко и детските пюрета на българските и западните пазари има сериозни несъответствия. Но освен тях има и други продукти, които са далеч от оригиналите.

На пазара може да срещнем доста продукти, чийто състав е изменен, така че вкусът на продукта да се различава от оригинала.

В галерията ни може да видите кои са 5-те продукти, с които трябва да сте най-внимателни при пазаруване, пише Дарик радио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
03.01.2020 19:52
Чета и не разбирам какво е фалшиво и какво не.С една дума всичко е фалшиво.
1
0
Ivaylo Angelov
Ivaylo Angelov
29.01.2019 11:57
добре де, искате да пишете статии и материали, та хората да ви се радват. Хубаво, но поне се постарайте да пишете смислени неща, как например потребителя ще познае истинския от фалшивия пармезан? а шампанското е само едно, прави се във Франция в областта Шампан, пише си го на етикета, останолото са газирани вина, за какви 2 лв става дума. Относно подправките, ами подправките са си подправки, за каква царевица на ПРАХ се споменава (поне пишете царевично брашно)
10
0