gotvach.bg»Статии»Диети»Тридневна плодова диета

Тридневна плодова диета

Ядене на Плодове

Винаги, когато става въпрос за диети, неизменен елемент са плодовете. Това е абсолютно естествено, тъй като, освен че са хранителни и засищат, те провокират организма да изхвърли ненужното и да работи на пълни обороти.

Това става на принципа на детоксикацията. Токсините се съхраняват в основните органи, поради което детоксикацията помага най-вече на тях. Засегнатите черен дроб и стомах се пречистват, а вие се чувствате по-леки и заредени с повече енергия.

В тон с лятото идва тридневната плодова диета. Изморени от жегите, всеки желае да похапва нещо леко и разхлаждащи, каквито именно са любимите на млади и стари плодчета.

Цитрусови Плодове

Тази диета ви дава възможност да се отървете от до четири килограма от теглото си и то само за три дни. Режимът на хранене включва пет вида плодове, посочени в примерното меню.

Примерно меню

Ден 1 – През първия ден се консумира суроватъчен протеин. Той се пие на всеки два часа, от 8 часа сутринта до 18ч. В 18 ч. се вечеря, като менюто се състои от салата с 4 чаши сурови зеленчуци, 150 гр. крехко пилешко и 1 с.л. зехтин.

Плодова Диета

Ден 2 и 3 – През следващите дни от диетата на всеки два часа от 8 ч. сутринта до 18 ч. се консумират плодове – две чаши пъпеш в 8 ч., две чаши ягоди в 10 ч., среден банан в 12 ч., две средни ябълки в 14 ч. и голямо манго в 18 ч. В 18 ч. се вечеря, като менюто се състои от 6 чаши сурова зеленчукова салата с половин авокадо и протеинова напитка.

За да се постигне желаното сваляне на килограми, примерното меню трябва стриктно да се следва, като задължително не се пропускат закуските. На ден трябва да се пие минимум 1, 5 л вода и течности.

Абсолютно забранени са ароматизирани напитки, чай и кафе. Ако имате определен здравословен проблем със стомаха, преди да започнете диетата се консултирайте със специалист.

По време на тридневната диета не се правят физически упражнения. Добре е да избягвате всякаква физическа активност.

След детоксикиращата плодова диета, освен че ще изгубите излишните килограми, ще получите и неподозирани ползи. Ще се чувствате по-добре физически и психически, а това неминуемо ще доведе и до промяна в начина ви на живот, както и съзнателно желание за премахване на лошите и вредни храни и навици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати