Диета за мързеливи дами

Диета за мързеливи дами

Е, какво да се прави! Мързелът не е най-добрият приятел, но често се налага да си контактуваме и с него. Ако и вас ви навестява честичко и заради него фитнесът ви се струва най, ама най-досадния и отегчителен начин за отслабване, не се тревожете, има спасение!

Западни специалисти разработиха ефективен план за тези, които искат да отслабнат, без да полагат никакви усилия за това. Експертите съставиха диетичен план, който ще ви стори 3-4 килограма за 6 месеца без каквито и да е физически натоварвания.

Най-напред е необходимо да се изоставите пълномасленото мляко в полза на обезмасленото. Ако обичате да пиете чай или кафе с мляко, за известно време ще трябва да забравите за тази комбинация.

На закуска е задължителен приемът на 1 варено яйце. Проучванията показват, че такава закуска помага за намаляване на калориите от обяда и вечерята с 400 единици.

Диета за мързеливи дами

Започнете обяда и вечерята си със супа. Благодарение на нея количеството на основното ви ястие, което ще похапнете, ще е по-малко.

Най-вероятно вече сте чували, че когато се храните трябва да го правите бавно. Експерименти показват, че ако човек яде бавно, дневния прием на калории се намалява със 125 единици.

В допълнение пийте зелен чай - до 4-5 чаши на ден.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати