Седмична диета за разделно хранене

Здравословно отслабване

Наскоро няколко световно признати диетолога определиха времето, в което живеем, като века на разделното хранене. Това е поради все по-прецизното разработване на системата на този хранителен режим, който набляга на сбора от хранителни вещества, разделени на няколко ясно дефинирани групи.

Този вид хранене и диетите, съобразени с хранителния режим, дават почти чудодейни резултати в борбата с излишни килограми. Те ни гарантират бързо освобождаване от мазнините, лесно за спазване и приготвяне дневно меню, щадящо организма и предпазващо ни от неприятния йо-йо ефект. Ето и една доказано ефективна диета с разделно хранене:

Тя е със седемдневна продължителност. Може да се използва, колкото често искате, като паузата между провежданията трябва да е поне два дни. Режимът, освен от излишните килограми, изчиства и организма от токсините и помага да се чувствате значително по-добре. За седмица от тази диета се свалят между 5 и 8 килограма.

Ден първи

През първия ден хапвайте всякакви плодове, които ви попаднат пред очите. Забранени са само бананите. За обяд и вечеря хапнете зеленчукова супа.

Ден втори

Това е денят на зеленчуците. Хапвайте, докато се почувствате сити. Зеленчуците могат да са пресни, готвени или консервирани. Единствените противопоказни са бобът и царевицата. За обяд хапнете отново зеленчукова супа, а за вечеря яжте [печени картофи с масло].

Диета

Ден трети

В този ден на диетата са разрешени всякакви плодове и зеленчуци. Ако сте спазвали точните инструкции, вече трябва да сте изгубили поне два килограма.

Ден четвърти

За закуска хапнете банани с обезмаслено мляко. На обяд и вечеря отново идва ред на зеленчуковата супа. За десерт след всяко ядене хапвайте поне по един банан.

Ден пети

Най-накрая идва ред на месото. Хапнете този ден телешко с домати. Количеството не трябва да надвишава 300 грама и пет домата. Хапнете веднъж супа, в което време на деня пожелаете.

Ден шести

Телешко и зеленчуци. Яжте толкова телешко и зеленчуци, колкото искате. Можете да изядете днес 2-3 пържолки, ако искате с пресни зеленчуци. Но без печени картофи. Яжте поне веднъж супа.

Ден седми

В последния ден от диетата хапнете кафяв ориз, зеленчуци и пийте плодов сок. Супата трябва да присъства в менюто ви на обяд и на вечеря.

Не забравяйте по време на този хранителен режим да пиете поне по 2.5 литра вода на ден. В края на 7-мия ден, ако сте спазвали тази диета, би трябвало да сте свалили 4.5 кг - 8.5 кг. Ако сте свалили повече от това, си дайте поне 2 дни почивка, преди да я започнете пак.

5 5
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Aneta Andreeva
Aneta Andreeva
01.11.2018 16:21
Петьо,Петьоооо.....нищо не си разбрал,че и материал пишеш.Плодове никога не се ядат след хранене,защото на плода му трябват 30 минути,за да напусне стомаха,а на месото,от което ще се състои обяда -3-4 часа,така плода ферментира преди месото и вкисва цялото съдържание на корема,от там се трупат токсини и се затлачва организма.Знам,че в книгите за разделно хранене това не го пише,но те са писани преди 20-30 години,а сега Неумивакин го казва това-плода е отделно хранене,или 20 мин.преди ядене.Чети Неумивакин какво казва за храненето-там е истината,има и видеоклипове,където той обяснява тези най-важни неща ....аре....и бъди здрав...
0
0
Nikuva
Nikuva
03.06.2017 12:57
Каква зелникова супа е наи добре
0
0
Manito93
Manito93
15.11.2016 19:02
Струва ми се,че ще има ефект,аз сега я започнах,но моля напишете повече за диетата-какво е забранено,какви подправки може да се използват. Благодаря
10
0
Татьяна Балова
Звучи много здравословно. Преди две години приложих 90-дневната диета, свалих 15 кг и оттогава не качвам, но гледам да се въздържам от сладко, да хапвам по-малки порции и повече да се движа.
15
4